Zlom v prípade zmiznutého lietadla?! Údajný pasažier poslal fotku z mobilu, ktorý si schoval v zadku!

NETKY.SK • 4 Apríl 2014, 16:43 • 2 min
Zlom v prípade zmiznutého lietadla?! Údajný pasažier poslal fotku z mobilu, ktorý si schoval v zadku!

KUALA LUMPUR – Po lietadle malajzijských aerolínií pátrajú tímy z celého sveta už mesiac. V médiách sa objavili rôzne správy o tom, že lietadlo niekto uniesol, alebo že sa zrútilo do Indického oceánu. Na internete sa objavila fotografia, ktorá potvrdzuje prvú teóriu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Pasažier zo zmiznutého malajzijského letu MH 370 uverejnil na internete hotku, ktorú spravil svojím mobilným telefónom typu iPhone 5. Američan Phillip Wood, ktorý pracuje v IBM napísal, že ich uniesli neznámy vojaci a fotografiu spravil s mobilom, ktorý si schoval do zadku.

 

„Som rukojemníkom neznámych vojakov po tom, čo naše lietadlo uniesli (mám zaviazané oči). Pracujem pre IBM a počas únosu sami podarilo schovať telefón do zadku. Som oddelény od ostatných pasažierov a nachádzam sa v cele. Volám sa Phillip Wood. Myslím, že ma nadrogovali, pretože nemôžem jasne myslieť,“ stálo pod fotografiou na Twitteri.

 

img

 

Fotografia je celá čierna, ale podľa jej dát bola odfotená 18. Marca telefónom iPhone 5 na ostrove Diego García, ktorý sa nachádza neďaleko Malediv v Indickom oceáne. Na tomto ostrove sa nachádza aj americká vojenská základňa.

 

img

 

Boeing 777 malajzijských aerolínií s 239 ľuďmi na palube sa stratil 8. marca na trase medi Kuala Lumpurom a Pekingom. Stroj zmizol z radarov nad Indickým oceánom. Zatiaľ sa nikde nenašli ani jeho trosky, a tak niektorí stále dúfajú, že stoj uniesli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies