Zloduchom v treťom filme o Wolverinovi bude Mister Sinister

NETKY.SK • 12 September 2016, 15:10 • 2 min
Zloduchom v treťom filme o Wolverinovi bude Mister Sinister

HOLLYWOOD - Zloduchom v pripravovanom novom filme o mutantovi Wolverinovi bude biológ Nathaniel Essex, známy aj ako Mister Sinister.

slovakia

left justify in out

V audiokomentári k digitálnej verzii snímky X-Men: Apokalypsa (2016) to naznačili jej tvorcovia Bryan Singer a Simon Kinberg. Dôkazom by mala byť krátka ukážka po záverečných titulkoch v spomínanom titule, ktorá má podľa nich fanúšikov pripraviť na tretí samostatný film o komiksovom hrdinovi s Hughom Jackmanom v hlavnej úlohe.


V klipe možno vidieť skupinu chlapov na čele s mužom v obleku a čiernymi okuliarmi, ktorí prídu do tajného výskumného zariadenia programu Zbraň X po udalostiach zo spomínaného filmu X-Men: Apokalypsa. Vedúci člen skupiny zoberie zo skrinky ampulku s krvou, ktorá patrí Zbrani X - Wolverinovi, a vloží ju do kufríka. Ten patrí Essex Corpu - organizácii, ktorú vlastní už menovaný Nathaniel Essex. Zatiaľ oficiálne nepotvrdili, kto zloducha stvárni, špekuluje sa však o anglickom hercovi Richardovi E. Grantovi, ktorý by si mal v snímke zahrať šialeného vedca.


Film vznikne pod taktovkou Jamesa Mangolda. Scenár napísal David James Kelly. Snímka by mala prísť do amerických kín na budúci rok v marci. Okrem spomínaných Jackmana a Granta sa v snímke predstavia aj Stephen Merchant, Boyd Holbrook a Patrick Stewart, ktorý si znovu zahrá Charlesa Xaviera.


Prvý samostatný film o Wolverinovi s názvom X-Men Origins: Wolverine (2009) režíroval Gavin Hood. Päťdesiatdvaročný Mangold sa ujal réžie druhého, ktorý prišiel do kín v roku 2013 pod názvom Wolverine. Komiksového hrdinu s adamantiovou kostrou v nich, rovnako ako aj v ďalších snímkach o mutantoch X-Men, stvárnil spomínaný Jackman.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies