Zlodejstvo podľa Chrena rozbujnelo do obludných rozmerov

NETKY.SK • 9 November 2014, 08:49 • 2 min
Zlodejstvo podľa Chrena rozbujnelo do obludných rozmerov

BRATISLAVA - Zlodejstvo za druhej vlády Roberta Fica podľa nezaradeného poslanca Martina Chrena rozbujnelo do obludných rozmerov.

slovakia

left justify in out

"Štát buď skrachuje alebo sa zadlží na desať generácií. Tento legalizovaný spôsob tunelovania kradne Slovensku budúcnosť," povedal Chren v parlamentnej rozprave k premiérovmu odvolávaniu.

 

Smer-SD podľa Chrena Slovensko na konci volebného obdobia neodovzdá krajinu v lepšom stave, než v akom ju prevzalo. "Len sa tvárite, že dobre spravujete krajinu," dodal opozičný poslanec. Výsledkom pôsobenia Ficovej vlády podľa Chrena je, že na Slovensku sa kradne, kšeftuje a papaláši.

 

Nočným nedeľným rokovaním sa podľa poslanca za KDH Pavla Abrhana vládna strana úporne snaží všetko upratať pod koberec a schovať pred ľuďmi. "Ale toto sa pod koberec zamiesť nedá. Kauza predraženého nákupu CT prístroja je len vrcholom ľadovca," dodal Abrhan. Zdôraznil, že KDH urobí všetko preto, aby sa vyšetrili všetky tendre spoločnosti Medical Group, ktorá figuruje v kauze predraženého nákupu CT prístroja piešťanskou nemocnicou. "Smer sa dostáva do formy, v akej bol, keď vládol s HZDS a SNS," podotkol Abrhan.

 

Poslanec za KDH rovnako navrhol, aby parlament prijal uznesenie, ktorým by ocenil odvahu lekára Alana Suchánka a sestry Magdalény Kovačičovej, ktorí na predražený nákup CT prístroja opakovane upozorňovali ministerstvo zdravotníctva i premiéra Roberta Fica.

 

Do rozpravy k Ficovmu odvolávaniu je písomne prihlásených ešte 16 poslancov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies