Zlodejovi v Pezinku nestačil traktor, ukradol aj auto

NETKY.SK • 19 Február 2021, 15:11 • 2 min
Zlodejovi v Pezinku nestačil traktor, ukradol aj auto

PEZINOK - Zlodejovi sa málilo ukradnúť iba traktor a tak ukradol aj osobný automobil.

slovakia

left justify in out

Pezinskí policajti prijali počas jedného dňa oznámenie o krádeži traktora značky Zetor a krádeži auta značky Volkswagen Polo. Do 24 hodín zadržali muža podozrivého z oboch krádeží. Našli aj ukradnutý Volkswagen ukrytý v garáži chatky v Svätom Jure.

 

img

„Traktor zmizol majiteľovi spred rodinného domu na Pezinskej ulici v obci Vinosady, zaparkovaný Volkswagen zas z obce Svätý Jur," informovala bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

 

Polícia obvinila 28-ročného Pezinčana, ktorý bol už v minulosti trestaný za majetkovú trestnú činnosť. Obvinený je aj z krádeže Volkswagenu Polo. „Ten mal po predchádzajúcej dohode spolu s ďalším obvineným, 36-ročným mužom z obce Chorvátsky Grob, odtiahnuť pomocou ťažného lana do jednej z garáží v záhradkárskej oblasti obce Svätý Jur," uviedla polícia.

Škoda spôsobená krádežou traktora a osobného auta bola vyčíslená na viac ako deväťtisíc eur. Obvinenému Pezinčanovi hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies