Zlodejka použila svoje dieťa ako ľudský štít proti policajtovi

NETKY.SK • 18 Júl 2013, 14:01 • 2 min
Zlodejka použila svoje dieťa ako ľudský štít proti policajtovi

MIAMI - Istá Ashley Taylor Wright z americkej Floridy použila svoju trojmesačnú dcéru ako ľudský štít proti policajtovi, ktorý ju chcel zatknúť po tom, ako ukradla oblečenie v obchodnom dome. Prípad sa stal v pondelok večer v mestečku Mary Esther.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročná Wright ukradla oblečenie v hodnote 261 dolárov (v prepočte 199 eur), ktoré ukryla do detského košíka. Jedna zo zamestnankýň si to však všimla a zavolala políciu ešte pred tým, než Wright z obchodného domu odišla. Zástupca šerifa okresu Okaloosa Robert Speakman sa k zlodejke dostal v momente, keď na parkovisku nastupovala do auta. Tam však ešte musela počkať na svojho manžela, a tak nemohla odísť. Speakman ju preto požiadal, aby z auta, v ktorom boli aj ďalšie dve malé deti, vystúpila. Wright však odmietla, pričom vzala do ruky prenosnú sedačku s trojmesačnou dcérou a zakričala: "Budeš sa musieť ku mne cez to dieťa prestrieľať!". Následne ale z auta vystúpila a začala aj s dieťaťom utekať preč. Keď ju Speakman dobehol, tak po ňom sedačku aj s dieťaťom hodila. Pritom sa však potkla a pri páde si poranila hlavu. Policajt ju následne zatkol. Dieťa pri incidente neutrpelo žiadne zranenia. Wright po ošetrení tvrdila, že predtým vypila niekoľko pív, a preto bola taká agresívna. Taktiež vypovedala, že spomínané oblečenie kradla pre svoje deti, hoci šlo o šatstvo pre dospelých. Ženu obvinili z hrubého zaobchádzania s deťmi, krádeže a kladenia odporu pri zatýkaní a momentálne sa nachádza vo väzbe.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies