Zlodeji zo Serede vykradli vodárenskú spoločnosť a vybielili dom

NETKY.SK • 26 November 2013, 11:44 • 2 min
Zlodeji zo Serede vykradli vodárenskú spoločnosť a vybielili dom

BRATISLAVA/GALANTA - Polícii dobre známy trojlístok zo Serede, ktorý má tentokrát na svedomí krádeže vo vodárenskej spoločnosti a vyrabovanie rodinného domu v Dolnej Strede v okrese Galanta, je už vo vyšetrovacej väzbe.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný Cyril T., o dva roky mladší Peter T. a 23-ročný Ľuboš T. čelia obvineniam z krádeže, porušovania domovej slobody a poškodzovania cudzej veci. Páchatelia si vždy všetko vopred naplánovali a vždy išli na istotu. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, do vodárenskej spoločnosti sa vlámali dva dni po sebe. Počas prvej noci ukradli v prevádzke v Šali 11 mobilných telefónov a peniaze. Počas druhej noci si zase z objektu v Dolnej Strede odviezli dve nákladné autá, modrý VW Caddy a biely Peugeot Boxer. Vzali aj pracovné stroje a náradie. V oboch prípadoch spôsobili škodu za takmer 45-tisíc eur.

Počas ďalšej noci vybielili rodinný dom v Dolnej Strede. Okrem peňazí zobrali aj elektroniku, oblečenie, pracovné náradie. Neobišli ani garáž s lyžiarskou a motorkárskou výbavou a dvoma motocyklami. Ukradli aj Octaviu Combi TDI a Citroën Jumper. Majiteľovi spôsobili škodu za viac ako stotisíc eur. Pri domovej prehliadke v Seredi policajti zaistili časť ukradnutých vecí a postupne ich vrátia majiteľom. Obvineným mužom v prípade dokázania viny hrozí trest na tri až desať rokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona