Zlodeji vykrádali byt herečky Keri Russell, kým spala

NETKY.SK • 5 December 2013, 16:41 • 2 min
Zlodeji vykrádali byt herečky Keri Russell, kým spala

NEW YORK - Americkej herečke a tanečnici Keri Russell vykradli byt. Zločin sa stal v noci zo stredy na štvrtok, kým herečka spala.

slovakia

left justify in out

Podľa polície hviezdu seriálu Felicity (1998 - 2002) prebudili zvuky ozývajúce sa na poschodí jej newyorského bytu. Po tom, čo vstala, objavila v obývačke otvorené okno a vstupné dvere. Zlodejom sa podarilo uniknúť s kabelkou, laptopom a náhrdelníkom.

Polícia neskôr uviedla, že o pár blokov ďalej zatkla dvojicu zlodejov, otca a syna, za údajné vykradnutie iného bytu. Dvojicu podozrievajú aj z vykradnutia bytu herečky. 

Americká herečka Keri Russell sa preslávila stvárnením Felicity v rovnomennom seriáli, za ktorý získala Zlatý glóbus v kategórii najlepšia herečka v dramatickom televíznom seriáli. Účinkovala aj vo filmoch ako Mission: Impossible III (2006), Cesta do New Yorku (2007), Príbehy na dobrú noc (2008) alebo Goats (2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies