Zlodeji vyčíňali na železničných tratiach

NETKY.SK • 5 Január 2015, 12:35 • 2 min
Zlodeji vyčíňali na železničných tratiach

BRATISLAVA/TREBIŠOV - Policajti odhalili zlodeja, ktorý úradoval na železničnej trati medzi Slovenským Novým Mestom a Boršou v Trebišovskom okrese.

slovakia

left justify in out

Ešte vlani v lete ukradol zo stožiarov trakčného vedenia 63 tzv. prieraziek, čím spôsobil škodu viac ako 10 600 eur. Páchateľovi sa stal osudným návrat na miesto činu. Začiatkom roka stihol ukradnúť desať prieraziek, informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó. V tomto prípade škodu vyčíslili na 1 700 eur. Dvadsaťsedemročného Maďara zadržali príslušníci železničnej polície a obvinili ho z krádeže. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na šesť mesiacov až tri roky.

 

Zlodeji úradovali aj na trati medzi obcami Čeľovce a Slivník v Trebišovskom okrese. Zo železničného mosta ukradli 160 metrov zabezpečovacieho kábla. Škody presiahli 710 eur. Z tohto činu obvinili dvoch mužov vo veku 24 a 35 rokov z obce Egreš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies