Zlodeji v Senickom okrese chceli vykradnúť potraviny, polícia ich zadržala!

NETKY.SK • 19 Máj 2014, 14:06 • 2 min
Zlodeji v Senickom okrese chceli vykradnúť potraviny, polícia ich zadržala!

SENICA - Senickí policajti zadržali dvoch mužov z okresu Trnava, ktorí sa od januára do mája vlámali do viacerých obecných potravín na Záhorí, naposledy v uplynulom týždni v Plaveckom Petri.

slovakia

left justify in out

Odniesli si asi 560 škatuliek cigariet rôznych značiek a alkohol, 40-ročnej majiteľke spôsobili škodu za viac ako 1900 eur. 
     

Ku krádeži došlo zo stredy 14. mája na štvrtok 15. mája, na druhý deň ich polícia zadržala a poverený policajt ich obvinil z krádeže spolupáchateľstvom. Martina S. vo veku 20 rokov a 35-ročného Rastislava P. polícia obvinila aj v ďalších troch prípadoch. "Koncom januára vykradli potraviny v obci Prietrž, kde spôsobili škodu na cigaretách, energetických nápojoch a farbách na vlasy za 1086 eur. O mesiac neskôr vysekali zárubne na potravinách v obci Prievaly. Zo skladu potravín si odniesli opäť alkohol, cigarety a čokolády za 1150 eur. Dvojica má na svedomí aj potraviny v obci Rohov. Tam si navyše odniesli aj rôzne sladkosti, mrazené hranolky a hydinu. Majiteľovi spôsobili škodu za 820 eur. Celkovo tak spôsobili potravinovému reťazcu škodu za takmer 5000 eur," informovala dnes krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová. Z dôvodu, že obvinení boli v minulosti trestaní a v čase zadržania boli v podmienke, vyšetrovateľ spracoval návrh na ich väzobné stíhanie. Na základe príkazu súdu ich policajná hliadka eskortovala v nedeľu do výkonu väzby. Mužom hrozí za krádež väzenie až na 2 roky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies