Zlodeji už nemajú žiadnu súdnosť: Bratislavčanku okradli v kostole

NETKY.SK • 7 Január 2016, 12:17 • 2 min
Zlodeji už nemajú žiadnu súdnosť: Bratislavčanku okradli v kostole

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti vyšetrujú krádež, ktorej sa dopustil doposiaľ neznámy páchateľ v stredu v ranných hodinách v kostole na Floriánskom námestí.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, žene bez použitia násilia odcudzil koženú semišovú kabelku hnedej farby, v ktorej mala osobné doklady, doklady od auta, zväzok kľúčov, finančnú hotovosť 500 eur, dioptrické okuliare, dotykový mobilný telefón, duálny mobilný telefón, plastovú lupu, kožený telefónny zoznam a puzdro s vizitkami.

 

Páchateľ tak poškodenej žene spôsobil škodu približne 600 eur. Vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. V prípade preukázania viny hrozí páchateľovi trest tri až desať rokov väzenia. V tejto súvislosti polícia vyzýva prípadných svedkov, ktorí v kostole v inkriminovanom čase videli okolnosti krádeže a svojimi informáciami by vedeli pomôcť pri jej objasnení, aby sa prihlásili na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ľubovoľnom oddelení Policajného zboru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies