Zlodeji ukradli z auta aj päť pstruhov, polícia krádež objasnila

NETKY.SK • 25 Júl 2016, 12:17 • 2 min
Zlodeji ukradli z auta aj päť pstruhov, polícia krádež objasnila

TRENČÍN - Trenčianska polícia objasnila vlámania do viacerých áut v rovnakej lokalite v Trenčíne. Ako ďalej agentúru SITA informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Trenčína obvinil z krádeže vo forme spolupáchateľstva 38-ročného Ľuboša a 41-ročného Miroslava z Považskej Bystrice. Obvinení sa 16. júna vlámali na Kubranskej ulici pri kyselke do zaparkovaného auta Seat Leon.

slovakia

left justify in out

Ukradli z neho dva mobily, peňaženku s dokladmi, dámsku bundu a čiernu tašku, v ktorej bolo päť pstruhov. Následne sa 23. júna vlámali na rovnakej ulici do auta značky VW Passat a aj do vedľajšieho Nissanu Micra. Z áut ukradli športové oblečenie, kopačky a iné veci, pričom majiteľom tak spôsobili škodu 757 eur. Muži kradli aj ďalej, keď sa 18. júla v Trenčíne na parkovisku nad Kubranskou kyselkou vlámali do auta Seat Leon. Ukradli z neho dve navigácie, čím spôsobili škodu 110 eur. Obom obvineným tak za ich skutky hrozí v prípade dokázania viny tri až desať rokov za mrežami.

 

V súvislosti s týmto prípadom polícia vyzýva ľudí, aby si v autách nenechávali veci, ktoré lákajú zlodejov. Ide najmä o doklady, peniaze, peňaženky, tašky, mobily, fotoaparáty, navigáciu či oblečenie. "Pokiaľ si musíte v aute nechať nejaké veci, napríklad pri zastávke na dlhšej ceste, prikryte ich aspoň dekou a parkujte zásadne na stráženom parkovisku. Neparkujte autom na opustenom mieste. Po zistení, že došlo ku krádeži vecí z motorového vozidla, ihneď volajte políciu," uzavrel Kudlička.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies