Zlodeji si odniesli plátna obrazov, doláre aj šperky

NETKY.SK • 19 December 2013, 12:00 • 2 min
Zlodeji si odniesli plátna obrazov, doláre aj šperky

BRATISLAVA/KOŠICE - Plátna obrazov, doláre aj šperky si odniesli zlodeji, ktorí úradovali v Košickom kraji, škody sú obrovské.

slovakia

left justify in out

Ešte v utorok vykradli rodinný dom na ulici Svornosti v Košiciach. Majiteľka prišla o plátna šiestich obrazov od rôznych autorov, zlodej zobral aj náhradné kľúče od auta, digitálny fotoaparát, rôzne šperky a dve nefunkčné perkusné zbrane. Škody presiahli 40-tisíc eur. Polícia v prípade začala trestné stíhanie pre krádež, trestná sadzba je v takomto prípade tri až desať rokov.

Sedemtisíc amerických dolárov a rôzne šperky zase ukradli zlodeji, ktorí sa vlámali do domu v obci Kechnec v okrese Košice-okolie. Po nevítanej návšteve vyčíslili škody na takmer 7 700 eur. Neznámy páchateľ sa vlámal aj do potravín v obci Parchovany v okrese Trebišov. Z obchodu zmizlo 80 eur, rôzne potraviny, drogéria, alkohol a cigarety. Škody vyčíslili na 5 100 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies