Zlodeji sa ulakomili sa aj na konzervu

NETKY.SK • 3 Január 2014, 10:12 • 2 min
Zlodeji sa ulakomili sa aj na konzervu

BRATISLAVA/MICHALOVCE - Na holiace strojčeky, dokonca aj konzervu sa ulakomili zlodeji, ktorí vyčíňali v michalovských obchodoch.

slovakia

left justify in out

Oboch mužov už pri krádežiach chytili aj predtým. Dvadsaťštyriročný Viliam tentokrát úradoval v obchode na Štefánikovej ulici. Z predajne ušiel s tromi strojčekmi za viac ako 50 eur. V krátkom čase skončil v policajnej cele. Pri krádeži ho chytili aj začiatkom minulého roku, z obchodu si vtedy odniesol alkohol za takmer 22 eur a za to vyviazol s pokutou. Vlani v júni ho za inú krádež odsúdili na šesť mesiacov podmienečne so skúšobnou dobou na rok a osem mesiacov. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí až dvojročný trest.

Konzervu Morca della a vonnú sviečku si zase odniesol 48-ročný zlodej z jedného z michalovských obchodných centier. Páchateľa s úlovkom za necelé štyri eurá zadržal pracovník bezpečnostnej služby. Keďže ho už pri inej krádeži chytili, tentokrát sa obvineniam nevyhol. Poputoval do policajnej cely.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies