Zlodeji sa odniesli 1 400 škatuliek cigariet

NETKY.SK • 17 Február 2015, 10:58 • 2 min
Zlodeji sa odniesli 1 400 škatuliek cigariet

BRATISLAVA - Kriminalisti z Levíc pátrajú po neznámych páchateľoch, ktorí ukradli z predajní potravín v Kozárovciach, Novej Dedine a z veľkoskladu potravín v Leviciach 1 400 škatuliek cigariet.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. V prvom prípade sa páchateľ v noci z 15. na 16. februára vlámal do predajne potravín v Kozárovciach a v Novej Dedine tak, že vypáčil odsúvacie dvere na senzor. V Kozárovciach ukradol 800 škatuliek cigariet, 45 čokolád a alkohol, čím spôsobil škodu takmer tritisíc eur. V Novej Dedine ukradol ďalších sto škatuliek cigariet, rôzne druhy káv a pivo. V tomto prípade spôsobil zlodej škodu 600 eur.

 

Noc predtým, teda zo 14. na 15. februára, sa takisto neznámy páchateľ vlámal do veľkoskladu potravín v Leviciach. Odstránil visiaci zámok na posuvnej vchodovej bráne, rozbil okno a vošiel dnu. Ukradol 500 škatuliek cigariet za viac ako 1 700 eur. Polícia vo všetkých prípadoch začala trestné stíhanie za krádež.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies