Zlodeji prepadli luxusný obchodný dom KaDeWe v Berlíne

NETKY.SK • 20 December 2014, 15:11 • 2 min
Zlodeji prepadli luxusný obchodný dom KaDeWe v Berlíne

BERLÍN - Štyria lupiči prepadli dnes dopoludnia oddelenie so šperkami v známom luxusnom obchodnom dome KaDeWe v Berlíne.

slovakia

left justify in out

Zlodeji na pracovníkov obchodu a kupujúcich zaútočili slzotvorným plynom, porozbíjali vitríny so šperkami a ušli v čiernom aute, napísala agentúra DPA.
      

Podľa hovorkyne berlínskej polície obchodný dom na najznámenjšom berlínskom bulvári Kurfürstendamm prepadli dnes ráno krátko po jeho otvorení. Čo konkrétne zlodeji ukradli, nie je bezprostredne známe. 
      

Berlínsky denník Berliner Morgenpost na svojej webovej stránke uviedol, že lekári ošetrili pre podráždenie očí slzotvorným plynom približne desiatku ľudí. Polícia po zlodejoch pátra.
      

Obchodný dom Kaufhaus des Westens (známy aj ako KaDeWe) v centre mesta, ktorý je vyhľadávanou turistickou atrakciou, po lúpeži evakuovali a na dve hodiny uzavreli.
      

KaDeWe je svetovo známy obchodný dom s kvalitným luxusným tovarom. Na jeho šiestich poschodiach s potravinami a rôznymi bistrami sa dá podľa AP kúpiť všetko od ustríc po bavorskú šunku. 
      

Obchodný dom prepadli v auguste zlodeji, ktorí z neho ukradli luxusné hodinky a následne ušli v kradnutom aute.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies