Zlodeji okradli žobráka o takmer kilogram zlata!

NETKY.SK • 3 Január 2014, 13:45 • 2 min
Zlodeji okradli žobráka o takmer kilogram zlata!

HANOJ - Z krádeže takmer jedného kilogramu zlata, ktoré patrilo 86-ročnému bezdomovcovi, obvinila vietnamská polícia päť ľudí. Informovala o tom dnes agentúra DPA s odvolaním sa na miestne policajné zdroje.

slovakia

left justify in out

Päticu páchateľov vo štvrtok obvinili z prepadnutia, uviedla hovorkyňa polície v provincii Dong Thap. Incident sa odohral 21. decembra po tom, ako gang našiel spiaceho bezdomovca na trhovisku v meste Tram Chim. Páchatelia údajne bezdomovca prehľadali a ukradli mu 945 gramov zlata v hodnote takmer 42.000 dolárov a 29 miliónov dongov (1400 dolárov) v hotovosti.

Polícia dnes tieto osoby zadržala pre podozrenie z lúpežného prepadnutia, pričom zhabala približne 170 gramov zlata a 29 miliónov dongov v hotovosti, doplnila policajná hovorkyňa.

Podľa polície bezdomovec odišiel z domu pred niekoľkými rokmi po tom, ako sa rozhádal so svojou rodinou. V súčasnosti žije ako žobrák na viacerých miestach provincie a peniaze, ktoré vyžobre, používa na nákup zlata.

"Muž si vedel presne spomenúť, kde a kedy zlato kúpil, takže jeho výpoveď sa zdá byť vierohodná," povedal policajný vyšetrovateľ, ktorý si neželal byť menovaný, nakoľko sa prípad ešte neuzavrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies