Zlodeji mali smolu: Natrafili na policajta, ktorý nebol v službe

NETKY.SK • 15 Máj 2014, 14:07 • 2 min
Zlodeji mali smolu: Natrafili na policajta, ktorý nebol v službe

BRATISLAVA/PREŠOV - Poriadnu smolu mali zlodeji, ktorí sa vlámali do jedného z neobývaných domov v Sačurove, zadržal ich totiž policajti, ktorý bol v tom čase mimo služby.

slovakia

left justify in out

Miestnych mladíkov (15 a 21 r.) pri krádeži pristihol majiteľ a tak sa dvojica dala na útek. Ako agentúru SITA informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, obaja vybehli na ulicu, no tu ich zbadal policajt pohotovostnej motorizovanej jednotky. Páchateľov dobehol, zadržal a odovzdal privolanej hliadke. Ukradnúť sa im síce nič nepodarilo, no poškodením spôsobili majiteľovi domu škodu za 200 eur.

 

O veci za 2 400 eur prišiel 58-ročný muž z Prešovského okresu v IC vlaku z Bratislavy do Košíc. Neznámy páchateľ mu zobral čierny kufor z úložného priestoru. V ňom mal rôzne oblečenie, odbornú literatúru, fotoaparát, aj hygienické potreby. 

 

V rukách polície skončili šiesti muži vo veku 14 až 47 rokov z Krásneho Brodu v okrese Medzilaborce. Skupinka si z miestneho hospodárskeho dvora odniesla päť kovových zábradlí, polámali ho a pobalili do vriec. Zo senníka ešte zobrali aj dvoje plechové dvere a veci odviezli do zberných surovín. Škody, ktoré spôsobili, vyčíslili na takmer 670 eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies