Zlodeji, ktorí sa vlámali do domu Miley Cyrus, popreli vinu

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 09:23 • 2 min
Zlodeji, ktorí sa vlámali do domu Miley Cyrus, popreli vinu

BRATISLAVA - Dvaja zlodeji, ktorí sa v piatok 30. mája vlámali do domu speváčky Miley Cyrus v Los Angeles a ukradli jej biele Maserati Quattroporte, viacero šperkov, oblečenie a kabelky, popreli v pondelok svoju vinu. V utorok o tom informovala miestna prokuratúra.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročnú Naomi Charles a o dva roky mladšieho Tylora Scotta zatkla polícia 5. júna v losangeleskej štvrti North Hollywood, pričom sa im ich podarilo identifikovať na základe záznamu z bezpečnostnej kamery. Obaja čelia obvineniam z vlámania, krádeže a šoférovania kradnutého vozidla. Väčšinu ukradnutých predmetov sa policajtom podarilo nájsť. Spomínané Maserati našli ešte pred zatknutím zlodejov obyvatelia kalifornského mesta Simi Valley. Scott okrem toho čelí obvineniam v súvislosti s vlámaním sa do iného domu, odkiaľ údajne 15. mája ukradol strelnú zbraň. Tú mal mať pri sebe aj počas vlámania sa do domu Miley Cyrus. Tá bola v tom čase v Európe, kde je momentálne na turné k albumu Bangerz (2013). Na vlámanie upozornila políciu speváčkina asistentka, ktorá prišla do domu o deň neskôr a následne si všimla, že niekoľko vecí je na inom mieste ako zvyčajne. Obaja zlodeji zostávajú vo väzbe, pričom Scottovi hrozí v prípade dokázania viny až deväťročný trest odňatia slobody, Charles môže ísť do väzenia na sedem rokov a osem mesiacov. 

 

Dvadsaťjedenročná Miley Cyrus, vlastným menom Destiny Hope Cyrus, sa preslávila účinkovaním v seriáli Hannah Montana (2006 - 2011) o dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy. Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film (2009), Sex v meste 2 (2010), Posledná pieseň (2010) či LOL (2012) a tiež prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk (2008). Na konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy - Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010) a spomínaný Bangerz (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies