Zlodeji kradli v sklade v Michalovciach, skončili v rukách polície

NETKY.SK • 17 Február 2014, 10:13 • 2 min
Zlodeji kradli v sklade v Michalovciach, skončili v rukách polície

BRATISLAVA/MICHALOVCE - Policajti odhalili zlodejov, ktorí koncom januára kradli v sklade pri michalovskom zimnom štadióne. Dvaja muži, žena a iba šestnásťročný chlapec si odniesli elektromotory a skrine od rôznych elektrických zariadení.

slovakia

left justify in out

Škody, ktoré spôsobili, policajti vyčíslili na 620 eur. Michalovčanka a tínedžer už boli odsúdení za iné krádeže a dostali podmienku. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, pri vyšetrovaní navyše vyšlo najavo, že chlapec spolu s jedným z obvinených ten istý sklad navštívili viackrát. Odniesli si neónové svietidlá za takmer 900 eur, čerpadlá na vodu, káble, medený a železný šrot.

Až rok za mrežami zase hrozí dvom štrnásťročným mladíkom, ktorí v polovici januára vykradli pohostinstvo v obci Vojany v Michalovskom okrese. Ukradli približne 250 eur, 50 škatuliek cigariet a viac ako 14 fliaš rôzneho alkoholu. Škody presiahli 500 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona