Zlodeji dobytka odvážali býkov a kravy v luxusných autách!

NETKY.SK • 9 Apríl 2018, 14:57 • 2 min
Zlodeji dobytka odvážali býkov a kravy v luxusných autách!

BUCHARA - Keby ste sa rozhodli ukradnúť dobytok, zrejme by ste si k tomu vybrali aj vhodné auto, napríklad nákladné. Inak na to šli uzbeckí zlodeji dobytka, ktorí zvieratá prevážali Chevroletom Malibu, aby sa vyhli podozreniu. Príliš sa im to nepodarilo, uzbecká polícia ich chytila pri čine.

slovakia

left justify in out

V posledných dňoch riešila uzbecká polícia množiace sa prípady krádeže dobytka z dedín okolo Buchary, mestečka v Uzbekistane, píše server Novinky.cz. Vo veľkom množstve sa tam strácali najmä kravy a ovce. Policajtom sa nakoniec  podarilo vystopovať dvoch podozrivých, informuje server BBC s odvolaním sa na uzbecký uznews.uz.

 

Na prekvapenie policajtov používali zlodeji nezvyčajný dopravný prostriedok. Aby sa vyhli podozreniu, ukradnuté zvieratá prevážali vo vozidle Chevrolet Malibu.

 

Auto síce nepatrí k najdrahším, za luxusné by sa však rozhodne označiť dalo, najmä v Uzbekistane. General Motors má v krajine továreň, napriek tomu stojí malibu zhruba stonásobok priemerného uzbeckého platu.

 

Policajti si na zlodejov, ktorí vraj zvládli previesť v aute aj mohutného býka, počkali a chytili ich pri čine. Výsledkom sú okrem iného aj fotky, ktoré Uzbekov pobavili. „Aspoň tá krava vyzerá šťastne,“ povzdychol si jeden z čitateľov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies