Zlodeji áut zo Serede skončili za mrežami

NETKY.SK • 26 Júl 2013, 10:45 • 2 min
Zlodeji áut zo Serede skončili za mrežami

ŠÚROVCE/TRNAVA – Priamo pri čine prichytili policajti v obci Šúrovce pri Trnave dvojicu zlodejov áut.

slovakia

left justify in out

V stredu (24. 7.) o 3.30 h pred budovou požiarnej zbrojnice mladší, 22-ročný Mário zo Serede, znefunkčnil zabezpečovacie zariadenie na zaparkovanom aute Škoda Octavia combi, vlámal sa doň zo strany vodiča, kde poškodil spínaciu skrinku. Starší, 26-ročný Martin tiež zo Serede, dával pozor, či niekto nejde. 

Dokonanie skutku im však policajti prekazili. Kriminalisti spolu so zásahovou skupinou páchateľov pokúšajúcich sa o útek chytili. Oboch podozrivých už polícia obvinila z prečinu krádeže v štádiu pokusu. V súčasnosti sú zadržaní v cele policajného zaistenia, pričom bol spracovaný podnet na ich väzobné stíhanie. Obom obvineným, v minulosti už trestaným, hrozí väzenie na šesť mesiacov až tri roky. TASR o tom informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová. 

Dodala, že pred dvomi týždňami na diaľnici D1 trnavská polícia zadržala trojicu podozrivú z krádeže auta v Drietome v okrese Trenčín. Táto trojica "autičkárov" skončila tiež vo väzbe. "Polícia v aktivitách zameraných na boj proti krádežiam áut nepoľavila a výsledky nenechali na seba dlho čakať," uviedla hovorkyňa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies