Zlodeja zastavil až varovný výstrel do vzduchu

NETKY.SK • 8 November 2013, 14:50 • 2 min
Zlodeja zastavil až varovný výstrel do vzduchu

BRATISLAVA - Zlodeja, ktorý vo štvrtok večer zavítal do rodinných domov na Dolnej ulici v obci Zohor v okrese Malacky, zastavil až varovný výstrel do vzduchu.

slovakia

left justify in out

Privolaní policajti pristihli páchateľa priamo pri čine, z okna práve vyhadzoval rôzne predmety a rozbíjal zariadenie. Na miesto dorazili aj posily so služobným psom a dom obkľúčili. Mladý zlodej v tej chvíli vybehol z domu a rozbehol sa k susednému pozemku. Na výzvy policajtov nereagoval, vyskočil na strechu hospodárskej budovy, policajti preto vystrelili varovný výstrel. Utečenec zoskočil zo strechy, no budova bola obkľúčená a tak nemal možnosť uniknúť. Bránil sa však zatknutiu, policajti ho museli spacifikovať donucovacími prostriedkami. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, 21-ročného Mária predviedli na policajné oddelenie. Pri vyšetrovaní vyšlo najavo, že mladík sa najskôr vlámal do jedného domu, tu však nič neukradol a tak sa presunul k susedom. Ulakomil sa na televízor, zbalil aj komínovú rúru a obraz. Majiteľke spôsobil škodu 1 200 eur. Mladého muža, ktorý už bol v minulosti odsúdený za majetkovú trestnú činnosť neminulo obvinenie z krádeže, poškodzovania cudzej veci a neoprávneného zásahu do práva k domu, bytu alebo nebytovému priestoru. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na šesť mesiacov až tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies