Zlodeja usvedčila DNA na slnečných okuliaroch

NETKY.SK • 10 Október 2013, 11:01 • 2 min
Zlodeja usvedčila DNA na slnečných okuliaroch

TRNAVA - Polícia obvinila zo zločinu lúpeže 60-ročného Trnavčana, ktorý bol v minulosti šesťkrát súdne trestaný. Usvedčiť páchateľa zo zločinu sa polícii podarilo aj vďaka všímavosti poškodenej ženy.

slovakia

left justify in out

Celý incident sa odohral ešte začiatkom júla na mestskom cintoríne v Trnave. Staršia pani práve zapaľovala na hrobe svietnik, keď ju odzadu fyzicky napadol neznámy muž. Vzápätí z nej strhol dve zlaté retiazky a z miesta činu ušiel. Útokom jej spôsobil tržné rany v oblasti hlavy, slabý otras mozgu a škodu za 130 eur.

Keď sa žena z útoku spamätala, pri hrobe si všimla slnečné okuliare. Prípad nahlásila na políciu. Zaistené okuliare preskúmali experti a potvrdili zhodu DNA so Štefanom Š. Na základe ďalších dôkazov a so súhlasom prokurátora polícia teraz muža zadržala, obvinila a spracovala návrh na väzbu. V prípade dokázania viny mu za lúpež hrozí väzenie na 7 až 12 rokov.

TASR informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies