Zlodej vrátil šaty Lupity Nyong'o naspäť do hotela

NETKY.SK • 28 Február 2015, 15:13 • 2 min
Zlodej vrátil šaty Lupity Nyong'o naspäť do hotela

BRATISLAVA - Neznámy zlodej, ktorý ukradol šaty kensko-mexickej herečky Lupity Nyong'o zdobené 6 000 perlami, vrátil oblečenie naspäť do hotela.

slovakia

left justify in out

Podľa polície si páchateľ myslel, že perly nie sú pravé. Správu sprostredkoval polícii portál TMZ, ktorý získal informáciu vďaka anonymnému telefonátu.

 

Biele šaty v hodnote 150-tisíc dolárov (v prepočte približne 133 450 eur) mala herečka oblečené počas nedeľňajšieho udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied. Tridsaťjedenročná rodáčka z Mexika policajtom povedala, že šaty zmizli z jej izby v hoteli The London West Hollywood v kalifornskom meste West Hollywood v utorok niekedy medzi 8:00 a 21:00 miestneho času, kým bola vonku. Napokon ich našli vo vreci na odpadky v hotelovej kúpeľni.

 

Lupita Nyong'o je rodáčkou zo Ciudad de México, vyrastala však v Keni, odkiaľ pochádzajú jej rodičia. Herectvo vyštudovala na Yale University v USA a debutovala v krátkometrážnej snímke East River (2008). Následne sa predstavila v rokoch 2009 - 2012 v miniseriáli Shuga (2009). Známou sa však stala až v roku 2013, keď si zahrala v dráme 12 rokov otrokom režiséra Steva McQueena. Za svoj výkon získala množstvo ocenení vrátane Oscara pre najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe. Vlani ju mohli diváci vidieť v akčnom trileri Non Stop. Nakrútila tiež dokument In My Genes (2009), ktorý taktiež produkovala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies