Zlodej úradoval aj v kostole, hrozia mu tri roky

NETKY.SK • 20 November 2013, 11:00 • 2 min
Zlodej úradoval aj v kostole, hrozia mu tri roky

TRENČÍN - Z kostola ukradol zosilňovač v hodnote 130 eur, dvadsaťročný mladík teraz čelí obvineniam. V kostole v Skalke nad Váhom okres Trenčín úradoval mladý muž ešte v auguste.

slovakia

left justify in out

 Ukradnutú elektroniku policajti našli a vrátili farnosti. Mládencovi obvinenému z krádeže za to, že kradol práve v kostole, hrozí vyššia trestná sadzba, a to na šesť mesiacov až tri roky.

Škody za 6 200 eur spôsobil zlodej, ktorý kradol v septembri v areáli trenčianskej firmy. Ukradol dieselový agregát na výrobu elektriny, kovovú nádrž, či rôzny hutný materiál. Z tohto činu policajti obvinili 27-ročného Trenčana. V prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami šesť mesiacov až tri roky. 

Krádež má na svedomí aj šestnásťročný mladík, ktorý vyčíňal v obci Tužina v okrese Prievidza. Ulakomil sa na motocykel Pionier 21. Majiteľovi spôsobil škodu 85 eur. Trestná sadzba v takomto prípade je až dva roky, v prípade mladistvých sa znižuje na polovicu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies