Zlodej ukradol z rodinného domu v Spišskom Bystrom veci za 4000 eur

NETKY.SK • 15 Júl 2014, 15:22 • 2 min
Zlodej ukradol z rodinného domu v Spišskom Bystrom veci za 4000 eur

POPRAD - Z prečinov krádeže a porušovania domovej slobody obvinili v pondelok (14.7.) policajti z Hranovnice v okrese Poprad 57-ročného muža z Rajca v Žilinskom okrese.

slovakia

left justify in out

Prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik informoval, že obvinený muž sa mal v noci z 10. na 11. júla vlámať do jedného z rodinných domov v obci Spišské Bystré v okrese Poprad a ukradnúť odtiaľ rôzne veci. 
     

"Po prekonaní oplotenia sa cez pootvorené okno suterénu domu dostal dovnútra a ukradol odtiaľ rôzny alkohol, cukrovinky, ručné elektrické a motorové píly a vŕtačky, cestovné tašky, peniaze a náramkové hodinky," vymenoval hovorca s tým, že celková škoda spôsobená krádežou bola vyčíslená na viac ako 4000 eur. Poškodením domu spôsobil zlodej ďalšiu škodu vo výške 50 eur. 
     

"Po vykonaní procesných úkonov obvineného umiestnili do cely policajného zaistenia a bol spracovaný podnet na jeho vzatie do väzby," uzavrel hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies