Zlodej ukradol auto, no nevšimol si, že vzadu sedí ročné dieťa: Toto urobil!

NETKY.SK • 22 August 2018, 12:34 • 2 min
Zlodej ukradol auto, no nevšimol si, že vzadu sedí ročné dieťa: Toto urobil!

V Kalifornii sa odohrala neuveriteľná krádež, auto zmizlo aj s nemluvňaťom!

slovakia

left justify in out

Nič netušiaci rodičia v kalifornskom meste Santa Rosa sa chystali aj so svojím ročným dieťaťom odísť z domu. Chlapčeka pripútali do autosedačky svojho vozidla parkujúceho pred domom a na malú chvíľu sa ešte vrátili do domu vyzdvihnúť ďalšie veci. Keď sa však vrátili na dvor, nemohli uveriť vlastným očiam. Oblial ich pot, pretože auto aj s ich dieťaťom bolo preč!

 

Zhrozený otec okamžite zalarmoval políciu, no na nič nečakal, sadol do druhého auta a vydal sa brázdiť ulice, pretože vedel, že zlodej nemôže byť ďaleko. Zakrátko k domu dorazila policajná hliadka a nad celou štvrťou začal krúžiť policajný vrtuľník. Pátracia akcia však skončila skôr, než reálne začala, pretože o niekoľko minút sa zlodej s autom vrátil späť.

 

Akonáhle zločinec zistil, že v ukradnutom aute nie je sám, rozhodol sa napriek všetkému, že ho vráti. Zrejme si uvedomoval, že pokiaľ by dieťa uniesol, bol by vo veľmi vážnych problémoch. Takže odcudzený Mercedes pekne zaparkoval pred domom vydesených rodičov a hneď na mieste sa aj odovzdal polícii.

 

Ako sa ukázalo, 28-ročný mladík mal bohatú históriu prehreškov voči zákonu, ku ktorým mu pribudlo ešte aj obvinenie z krádeže vodidla spolu s ohrozením a únosom dieťaťa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies