Zlodej si odniesol šperky, ďalší pracovné náradie

NETKY.SK • 14 Máj 2013, 09:39 • 2 min
Zlodej si odniesol šperky, ďalší pracovné náradie

BRATISLAVA/PREŠOV - Šperky si odniesol zlodej, ktorý sa v pondelok ráno vlámal do rodinného domu na ulici Hradby v Levoči. Páchateľ sa do domu dostal cez okno a odniesol si zlatý prsteň, dva prívesky a zlatú retiazku.

slovakia

left justify in out

Majiteľovi spôsobil škodu 2 100 eur. Zlodej úradoval aj na parkovisku pred jedným z obchodných domov na Levočskej ulici v Prešove. Ako agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, z nákladného auta ukradol rôzne pracovné náradie v hodnote 6 000 eur.

Policajti odhalili zlodejov, ktorí vyčíňali v rekreačnej oblasti Domaša. Dvaja mladí Vranovčania (19, 26) čelia obvineniam z krádeže, porušovania domovej slobody a poškodzovania cudzej veci. Podľa polície majú na svedomí tri vlámania. Škody, ktoré zlodeji spôsobili, sú takmer 2 600 eur. Obaja sú teraz vo väzbe a sú stíhaní aj za inú trestnú činnosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona