Zlodej sa zľakol v byte dôchodkyne, zomrel pri páde z balkóna!

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 10:50 • 2 min
Zlodej sa zľakol v byte dôchodkyne, zomrel pri páde z balkóna!

BRATISLAVA – Krádež sa skončila smrťou zlodeja! Uprostred noci vystrašil pani Melániu v jej byte v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice zlodej. Ten sa rovnako zľakol pani Melánie a vypadol z balkóna. V nemocnici zomrel.

slovakia

left justify in out

Okolo tretej hodiny ráno sa cez odkvap a terasu dostal zlodej do bytu pani Melánie na Bieloruskej ulici v Bratislave. Majiteľka bytu sa na šuchot zobudila a na zlodeja zakričala: „Čo tu robíte?!“ „Naľakal sa, že tu niekto je. Išiel na isto, že je tu prázdny byt,“ povedala dôchodkyňa pre TV JOJ.

 

Zlodej sa zľakol a chcel utiecť cez balkón. Nešťastne sa však zachytil o satelit a spadol z päťmetrovej výšky na zem. „Ja som bola rada, že vypadol. Zavrela som, striasla som sa,“ dodala pre TV JOJ Melánia.

 

img

 

Zlodej ležal na zemi v bezvedomí a na mieste ho oživovalo záchranári. V kritickom stave ho s poraneniami hlavy previezli do ružinovskej nemocnice, kde na následky zranení podľahol.

 

img

 

Polícia totožnosť muža nepozná, začala však vyšetrovanie vo veci zločinu úmyselného ublíženia na zdraví.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona