Zlodej sa priznal k vlámačkám v rôznych mestách

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 12:29 • 2 min
Zlodej sa priznal k vlámačkám v rôznych mestách

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA – Zlodej si prilepšoval vlámačkami do bytov. Policajti ho chytili v Banskej Bystrici, no priznal sa aj k vlámaniam v ďalších mestách.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročnému Košičanovi prekazil plány majiteľ bytu na Nám. Ľ. Štúra. Zlodej totiž prišiel v čase, keď bol majiteľ bytu doma. Zaskočený zlodej ušiel z 5. poschodia po schodoch a na prvom poschodí ho už čakali policajti. Tí ho rovno odviedli na kriminálku. Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, krátko predtým sa vlámal aj do troch bytov na 6. poschodí na Tulskej ulici. Z jedného bytu nič neukradol, ale poškodením dverí spôsobil škodu sto eur. V ďalšom byte ukradol peniaze a 50 kusov zberateľských mincí, čím majiteľke spôsobil celkovú škodu 420 eur, a v treťom byte ukradol peniaze, pánsky zlatý prsteň a manžetové gombíky, škody presiahli 530 eur. Zlodej, ktorý všetko oľutoval, sa priznal aj k vlámaniam v Poprade, Prešove, Michalovciach aj v Lučenci, kde odcudzil peniaze a rôzne šperky. Vladimíra obvinili z pokračovacieho zločinu krádeže a porušovania domovej slobody.

 

V minulosti už bol viackrát trestaný prevažne za majetkovú trestnú činnosť a týchto skutkov sa dopustil v podmienke. Skončil vo vyšetrovacej väzbe a v prípade dokázania viny mu hrozí trest na tri až desať rokov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies