Zlodej sa chystal ukradnúť trezor, posily hľadal na ulici

NETKY.SK • 19 December 2016, 13:26 • 2 min
Zlodej sa chystal ukradnúť trezor, posily hľadal na ulici

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Originálnym spôsobom chcel kradnúť zlodej v Banskej Bystrici. Neznámy muž zháňal posily rovno na ulici.

slovakia

left justify in out

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, zlodej sa vlámal do kancelárii budovy, v ktorej sídlia dve spoločnosti. Zobral peniaze, stravné lístky a pokúsil sa ukradnúť aj trezor.

 

V nedeľu ráno hľadal na Nám. SNP pomoc. Oslovoval ľudí, vydával sa za podnikateľa, ktorý za finančnú odmenu potrebuje pomôcť pri sťahovaní v budove.

 

Ako upozornila Faltániová, podozrivý muž bol vysoký asi 175 cm, silnejšej postavy. Oblečenú mal tmavomodrú bundu, tmavosivé nohavice a obuté mal svetlohnedé topánky. Na hlave mal tmavú baretku so šiltom, pravdepodobne koženkovú, a neskôr aj tmavú pletenú čiapku.

 

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, je možné oznámiť na linke 158. Za tento čin mu hrozí trest na tri až desať rokov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies