Zlodej sa chcel zbaviť dôkazov, no namiesto toho na seba upozornil: Jeho počin vás dostane

NETKY.SK • 20 Február 2018, 17:30 • 2 min
Zlodej sa chcel zbaviť dôkazov, no namiesto toho na seba upozornil: Jeho počin vás dostane

Američanovi sa síce podarilo vylúpiť reštauráciu, no zbytok už akosi nedomyslel...

slovakia

left justify in out

Polícia v meste Anchorage na Aljaške riešila nedávno prípad lúpeže. Zásah bol však mimoriadne úspešný, nakoľko páchateľa dolapili po necelých pätnástich minútach. Značne im to totiž zjednodušil.

 

Gerald Spies sa z neznámych dôvodov rozhodol vylúpiť pobočku miestneho fastfoodu. Maskoval si pritom tvár a mal na sebe oblečenú tmavomodrú bundu s kapucňou. Vystrašená obsluha mu pod hrozbou streľby vydala finančnú hotovosť, no v momente, keď opustil prevádzku, okamžite zavolali na políciu. Tá ihneď spustila akciu a po lupičovi začali pátrať.

 

Gerald si pravdepodobne dobre uvedomoval, že ho polícia v krátkom čase začne hľadať, preto sa chcel zbaviť všetkého, čo by ho na prvý pohľad s prepadom mohlo spájať. Vyzliekol si preto svoju bundu, v ktorej bol zachytený aj na bezpečnostných kamerách a zakopal ju do snehu. Zrejme mal v tej chvíli pocit, že sa tak stane neviditeľným a absolútne nenápadným, no opak bol pravdou, pretože vonku bolo v tom čase aljašských mínus 20 stupňov Celzia.

 

Samozrejme, týmto upútal pozornosť okoloidúcej hliadky, pretože bol široko-ďaleko jediný, kto bol na ulici bez zimného oblečenia. Polícia ho zatkla a obvinila z lúpežného prepadnutia. Teraz ho čaká súd.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona