Zlodej pri úteku z predajne napadol predavačku, zákazníka aj policajta!

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 13:17 • 2 min
Zlodej pri úteku z predajne napadol predavačku, zákazníka aj policajta!

BRATISLAVA - Polícia v pondelok 26. mája musela zasahovať pri krádeži v predajni na Dukelskej ulici vo Svätom Jure.

slovakia

left justify in out

Do predajne vošli tri osoby a v čase, keď dve z nich predavačka obsluhovala, sa do zadnej časte predajne dostal neznámy muž. Ten z priestorov kancelárie a šatne odcudzil peňaženku s finančnou hotovosťou.
     

"Následne sa pokúsil o útek z predajne, v ktorom mu zamestnankyňa bránila. Páchateľ zamestnankyňu napadol, pričom jej do očí nastriekal slzotvorný plyn a pokúšal sa o útek naďalej," priblížila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Ako dodala, v predajni sa pokúsil páchateľa spacifikovať ďalší zákazník, no jemu taktiež do očí nastriekal slzotvorný plyn.
     

Keď chcel páchateľ z predajne vyjsť, zistil, že dvere sú zatvorené, a tak za použitia rôznych predmetov začal rozbíjať sklenenú výplň predajne. "V priebehu páchateľovho vyčíňania plná fľaša alkoholu, ktorú hodil, zasiahla policajta," dodala Kurucová. Policajti ho potom spacifikovali, eskortovali na oddelenie polície a umiestnili do cely policajného zaistenia.
     

"V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže a zločinu útoku na verejného činiteľa," doplnila Kurucová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies