Zlodej policajtom unikal po diaľnici v rýchlosti 200 km/h

NETKY.SK • 4 Máj 2016, 11:22 • 2 min
Zlodej policajtom unikal po diaľnici v rýchlosti 200 km/h

BRATISLAVA/MARTIN – Policajti prenasledovali muža podozrivého z krádeže v Ružomberku, vodič Volva vo vysokej rýchlosti unikal po diaľnici smerom na Žilinu.

slovakia

left justify in out

Ako informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, pred ružomberskou firmou ukradol muž z Octavie vysávač, uťahovačku, vŕtačku a diaľkový laser za takmer tritisíc eur a dal sa na útek. Zmobilizované hliadky mu boli v pätách. Vodič auta s košickými značkami ignoroval policajné výzvy a v rýchlosti vyše 200 km/h sa im snažil uniknúť.

 

Hliadka martinskej polície ho nakoniec prinútila zastaviť. Štyridsaťšesťročnému Rastislavovi v auta našli ukradnuté veci. Vyšetrovateľ Košičana obvinil zo zločinu krádeže a spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. V prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami tri až desať rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona