Zlodej chcel utiecť z policajnej stanice, skočil policajtom na auto

NETKY.SK • 7 Marec 2015, 18:56 • 2 min
Zlodej chcel utiecť z policajnej stanice, skočil policajtom na auto

BRATISLAVA - Neúspechom sa skončil útek zlodeja z Obvodného oddelenia Policajného zboru na Námestí hraničiarov v bratislavskej Petržalke.

slovakia

left justify in out

Z policajnej stanice sa pokúsil utiecť skokom z druhého poschodia. Dopadol však rovno na policajné auto.

 

O incidente informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Muža eskortovali na policajnú stanicu v piatom bratislavskom okrese v súvislosti s objasňovaním opakovanej krádeže, ktorej sa dnes ráno dopustil v jednom z nákupných centier na Panónskej ulici.

 

"Podľa doterajších informácií krátko pred 15.00 h vyskočil z okna na druhom poschodí budovy 35-ročný muž, ktorý bol v tom čase obmedzený na osobnej slobode," opísal Szeiff. Po dopade na strechu policajného vozidla zlodeja muži zákona zadržali. Podľa Szeiffa pri páde neutrpel viditeľné vonkajšie zranenia. Previezli ho však na vyšetrenie do jednej z bratislavských nemocníc.

 

Okolnosti incidentu polícia prešetruje, dodal policajný hovorca.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona