Zločinecká sieť imigrantov vo Švédsku sa snaží vytvoriť detskú armádu

NETKY.SK • 21 Máj 2018, 07:50 • 2 min
Zločinecká sieť imigrantov vo Švédsku sa snaží vytvoriť detskú armádu

ŠTOKHOLM - X-team, čo je odnož kriminálnej siete Bandidos vo Švédsku, naberá nesprevádzaných detských migrantov, ktorí majú postupne slúžiť ako detská armáda.

slovakia

left justify in out

Na súde vo Švédsku zaznela zachytená konverzácia medzi vedením X-teamu a kontaktom v Bandidos, v ktorej sa rozoberalo, ako získať mladých imigrantov pre spoluprácu, infornuje server sverigesradio.se.

 

„Je to dobré, môžeme si ich vychovať. Budú hyper verní, vieš, keď im dáme životy do poriadku,“ povedal človek z Bandidos.

 

Policajný analytik Sven Granath vysvetlil, že imigranti svoju zločineckú kariéru začínajú zvyčajne vo veku okolo 18 rokov.

 

Problém, ktorý vo Švédsku vzniká, je ten, že obete týchto gangov majú strach, že keď budú svedčiť, štát ich či už z dôvodu strachu z obvinenia z rasizmu alebo z nedostatkov zdrojov, nedokáže ochrániť. To tiež prispieva k posilňovaniu no-go zón, teda miest, kde má štátna moc len minimálny dosah a oblasť ovládajú imigranti, vysvetľuje server stredoevropan.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies