Zlochová v Adane s titulom vo štvorhre

NETKY.SK • 31 Máj 2013, 08:34 • 2 min
Zlochová v Adane s titulom vo štvorhre

ADANA - Slovenská tenistka Zuzana Zlochová získala titul vo štvorhre na turnaji ITF v tureckej Adane (dotácia 10 000 USD, tvrdý povrch vonku).

slovakia

left justify in out

Vo štvrtkovom finále zvíťazila po boku Ukrajinky Oľgy Jančukovej nad dvojkami miestnej deblovej súťaže, domácou Sultan Gönerovou a Bulharkou Juliou Stamatovovou, 6:2, 7:5. Šampiónky boli nasadené ako štvrté.

Navyše, Zlochová uspela aj vo štvrťfinále dvojhry, keď zdolala Rusku Maju Gaverovovú hladko 6:3, 6:1. V semifinále nastúpi práve proti svojej deblovej partnerke. Pôjde o duel jednotky "pavúka" s trojkou. 

Dvadsaťtriročná Zlochová, 278. v singlovom renkingu WTA, má na konte 13 trofejí vo štvorhre pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF), raduje sa z premiérovej tohtoročnej. Vo dvojhre nazbierala na turnajoch ITF 9 celkových triumfov. 

Dvojhra - štvrťfinále: 
Zuzana Zlochová (SR-1) - Maja Gaverovová (Rus.) 6:3, 6:1 

Štvorhra - finále: 
Oľga Jančuková, Zuzana Zlochová (Ukr./SR-4) - Sultan Gönenová, Julia Stamatovová (Tur./Bul.-2) 6:2, 7:5



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies