Zlochová: Nevypisujte mi, keď ste prehrali stávky

NETKY.SK • 20 Október 2014, 14:41 • 2 min
Zlochová: Nevypisujte mi, keď ste prehrali stávky

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Zuzana Zlochová si rovnako ako nedávno Čech Tomáš Berdych povzdychla nad nevraživými odkazmi od neúspešných tipujúcich.

slovakia

left justify in out

"Prehrala som dnes s Paškovovou 4:6, 2:6. Nebol to z mojej strany najlepší výkon, ale všetkým ľuďom, ktorí mi vypisujú výčitky - robím, čo milujem, usilujem sa bezo zvyšku a nemôžete ma častovať len preto, lebo ste prehrali stávky! Chcem, aby každý bol šťastný, pretože to je najdôležitejšie. Majte pekný deň," napísala Zlochová prostredníctvom svojej oficiálnej prezentácie na Facebooku. 

 

 

 

Dvadsaťštyriročná 294. hráčka svetového rebríčka WTA Zlochová je tento týždeň na podujatí ITF s dotáciou 15 000 USD na tvrdom povrchu v hale v thajskom Phukete. V pondelok popri prehre v singlovom 1. kole uspela pri vstupe do deblovej súťaže s Češkou Barborou Štefkovou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies