Zle adresovaná esemeska: Američania pozvali na ZOH do Soči namiesto Keslera dôchodcu (67)

NETKY.SK • 2 Január 2014, 11:39 • 2 min
Zle adresovaná esemeska: Američania pozvali na ZOH do Soči namiesto Keslera dôchodcu (67)

VANCOUVER - Zástupcovia americkej hokejovej reprezentácie prostredníctvom textovej správy v mobilnom telefóne pozvali do národného mužstva v súvislosti s blížiacimi sa ZOH 2014 v ruskom Soči aj 67-ročného Kanaďana.

slovakia

left justify in out

Podarilo sa im to omylom, keďže pôvodne chceli poslať "esemesku" útočníkovi Ryanovi Keslerovi, no ten nedávno zmenil telefónne číslo. Informácia o nominácii na olympijský turnaj sa tak dostala k nesprávnemu adresátovi. Starší obyvateľ Vancouveru ani na okamih nezaváhal a obratom poslal odpoveď: "Som 67-ročný Kanaďan žijúci vo Vancouveri. Veľmi rád budem hrať za Váš tím. Myslím si, že celá Kanada bude šťastná, keď nastúpim vo Vašom mužstve." Omyl zástupcov amerického národného družstva pobavil a s Keslerom, ktorý pôsobí práve v kanadskom Vancouveri, sa im podarilo spojiť inou cestou.

Američania budú prvým súperom Slovenska na ZOH 2014 v Soči, vzájomný duel je na programe vo štvrtok 13. februára o 13.30 h SEČ. V základnej A-skupine sa na olympijskom mužskom turnaji predstavia aj Slovinci a domáci Rusi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona