Zlatým chlapcom roka 2017 sa stal Francúz Kylian Mbappé

NETKY.SK • 23 Október 2017, 16:28 • 2 min
Zlatým chlapcom roka 2017 sa stal Francúz Kylian Mbappé

RÍM - Francúzskemu futbalovému reprezentantovi v službách parížskeho Saint-Germain Kylianovi Mbappému udelilo talianske periodikum Tuttosport ocenenie Golden Boy 2017, ktoré prináleží najväčšiemu talentu do 21 rokov na európskych trávnikoch.

slovakia

left justify in out

Osemnásťročný útočník, ktorý je v Paríži na hosťovaní z AS Monako, v uplynulej sezóne svojimi gólmi pomohol "kniežatám" k titulu vo francúzskej Ligue 1 a prieniku do semifinále Ligy majstrov. Druhé miesto v ankete obsadil Ousmane Dembélé z FC Barcelona, tretie Marcus Rashford z Manchestru United.

Od roku 2003 sa Zlatými chlapcami postupne stali Rafael van der Vaart, Wayne Rooney, Lionel Messi, Cesc Fábregas, Sergio Agüero, Anderson, Alexandre Pato, Mario Balotelli, Mario Götze, Isco, Paul Pogba, Raheem Sterling, Anthony Martial, Renato Sanches a Mbappé.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona