Zlatý z Ria Horton ďakuje neznámemu, že ho upozornil na meniace sa znamienko

NETKY.SK • 21 Október 2016, 14:08 • 2 min
Zlatý z Ria Horton ďakuje neznámemu, že ho upozornil na meniace sa znamienko

SYDNEY - Úradujúci zlatý olympijský medailista v plávaní Mack Horton sa poďakoval neznámemu fanúšikovi, ktorý si všimol jeho meniace sa materské znamienko na hrudi.

slovakia

left justify in out

"Domnievam sa, že mohlo ísť o dermatológa, ktorý sledoval plávanie počas hier v Riu de Janeiro. E-mailom kontaktoval tímového lekára s poznatkom, že chvíľu pozoruje moje znamienko a mal by som si ho dať vyšetriť. Doktor mi napísal odporúčanie," prezradil 20-ročný austrálsky krauliar pre Herald Sun. Na sociálnu sieť zavesil fotografiu so zalepeným miestom, odkiaľ mu znamienko skutočne vybrali.

"Niekedy som sa pri pohľade do zrkadla nad ním nepozastavoval, občas som si aj vravel, že by som si ho mal dať vyšetriť, lebo trochu sa menilo. Pomkla ma však až táto osoba, aby som to konečne spravil. Je to dobrá pripomienka pre všetkých nechať si skontrolovať kožu," doplnil olympijský šampión na 400 m voľný spôsob. Práve Austrália je podľa The Courier Mail krajinou s najvyšším výskytom rakoviny kože na svete, v určitom štádiu života postihne jedného zo 14 mužov a jednu z 24 žien.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies