Zlatý slávik Karel Gott sa po ťažkom ochorení vracia na koncertné pódiá

NETKY.SK • 7 Október 2016, 14:36 • 2 min
Zlatý slávik Karel Gott sa po ťažkom ochorení vracia na koncertné pódiá

PRAHA - Malostranská beseda v Prahe bude 10. októbra dejiskom prvého koncertu mnohonásobného československého a českého Zlatého slávika Karla Gotta (77) po jeho vyliečení sa z rakovinového ochorenia lymfatických uzlín.

slovakia

left justify in out

Rodák z Plzne, ktorý má za sebou úspešnú cielenú onkologickú liečbu, sa - ako to opakovane uviedol v médiách - chce ku koncertovaniu vracať postupne.

 

Ako vyplýva z informácií, ktoré sa objavili na oficiálnom spevákovom profile na jednej zo sociálnych sietí, všetci, ktorí sa nedostanú na prvý koncert, by si "Božského Káju" mohli vypočuť aj o päť dní neskôr v O2 aréne, kde vystúpi v rámci koncertu Český mejdan s Impulsem.

 

Karel Gott, ktorý má značný počet fanúšikov aj na Slovensku, by v blízkej budúcnosti mohol vystúpiť i v Bratislave, ak mu to zdravotný stav dovolí.

 

Už 1. septembra nechýbal spevák obľúbený aj v nemecky hovoriacich krajinách v Berlíne na prezentácii nového modelu automobilky Škoda, vozidla Škoda Kodiaq.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies