Zlatý odznak SFZ pre Jána Panáka

NETKY.SK • 21 Január 2015, 14:09 • 2 min
Zlatý odznak SFZ pre Jána Panáka

BRATISLAVA - Členovia výkonného výboru Slovenského futbalového zväzu (VV SFZ) na utorkovom zasadnutí v Bratislave o. i. vzali na vedomie vyhodnotenie činnosti slovenskej mužskej reprezentácie za obdobie marec až november 2014, schválili návrh na zloženia realizačných tímov mládežníckych družstiev SR, návrh termínovej listiny mládeže na jar 2015 i návrh programu podpory talentovaných hráčov SFZ. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

slovakia

left justify in out

"Výkonný výbor schválil návrh na udelenie zlatého odznaku SFZ pre Jána Panáka, strieborného odznaku SFZ pre Antona Medoviča, Vincenta Kršku a udelenie bronzového odznaku SFZ pre Františka Vígha, Karola Pilinského, Ladislava Éhna, Jozefa Inoveckého, Mareka Mokoša, Jozefa Rosu, Michala Boršányiho a Arpáda Benoviča. VV SFZ schválil aj návrh na zmenu v zozname činovníkov stretnutia a inštruktorov UEFA na roky 2015 - 2017: Dušana Tittela nahradil Michal Mertinyák," uvádza sa v komuniké zo zasadnutia výkonného výboru SFZ. 

 

Členovia VV SFZ odložili prerokovanie a schválenie nového registračného a prestupového poriadku SFZ na februárové zasadnutie výkonného výboru, schválili návrh na zrušenie zmierovacej komisie SFZ, návrh na rozdelenie finančných prostriedkov z investičného programu UEFA HatTrick IV, návrh legislatívneho plánu úloh v prvom polroku 2015 i návrh novej zmluvy pre reprezentačného trénera slovenského futsalu. 

 

Na výkonnom výbore SFZ 20. januára jeho členovia zobrali na vedomie správu o vyhodnotení výkonnosti rozhodcov, asistentov rozhodcov a PR SFZ za jesennú časť súťažného ročníka 2014/2015, správu o činnosti komisie delegátov SFZ za jesennú časť súťažného ročníka 2014/2015, informáciu o realizácii projektu futbalnet.sk, informáciu o prijatých záveroch z pracovného stretnutia zástupcov II. ligy Západ/Východ ako aj informáciu o výsledkoch hlasovania per rollam medzi riadnymi zasadnutiami VV SFZ. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies