"Zlatý" chodec Matej Tóth bude cez Vianoce čerpať energiu s rodinou

NETKY.SK • 19 December 2016, 08:45 • 2 min
"Zlatý" chodec Matej Tóth bude cez Vianoce čerpať energiu s rodinou

BANSKÁ BYSTRICA – Olympijský víťaz z Ria de Janeiro, chodec Matej Tóth načerpáva energiu po náročnom roku v kruhu svojich najbližších a voľný čas venuje i združeniam, ktoré pomáhajú chorým. V nedeľu podvečer podával na banskobystrickom námestí "onkopunč", výťažok z ktorého ide na pomoc pacientom na hematologickom oddelení Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Ako pre TASR uviedol, Štedrý deň strávi doma v Banskej Bystrici so svojou rodinou. Na prvý sviatok vianočný sa s najbližšími chystá k svokrovcom a ďalší deň pobudnú u jeho rodičov. Nový rok plánujú privítať v meste pod Urpínom.

 

"Deti budú mať prázdniny, ja budem doma a všetci spoločne budeme načerpávať energiu a venovať sa sami sebe," povedal úspešný slovenský atlét, ktorý si chce naplno užiť zimné radovánky so svojimi deťmi.

 

"Na Vianoce želám všetkým pokoj, aby aj to predvianočné a medzivianočné obdobie nebolo o behačkách a nákupoch, ale aby ho ľudia prežili v pokoji a pohode. Nech si ľudia užívajú v kruhu svojich najbližších, nech si cenia každý moment, keď sú spolu, lebo nikto nevie, kedy tie chvíle pominú. A to nech sa prenesie aj do nového roka, to čaro Vianoc, pohodička, radosť v očiach našich detí nech trvá celý rok 2017. Prajem všetkým najmä zdravie, nech majú silu venovať sa tomu, čo ich baví, napĺňa a pevne verím, že potom budeme všetci šťastnejší," zavinšoval "zlatý" chodec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies