Zlatý Bažant prinesie olympijskú atmosféru bližšie k nám

NETKY.SK • 27 Júl 2012, 20:22 • 2 min
Zlatý Bažant prinesie olympijskú atmosféru bližšie k nám

Zlatý Bažant prinesie olympijskú atmosféru bližšie k nám

slovakia

left justify in out

img

Zlatý Bažant ako hlavný partner slovenského olympijského tímu bude počas LOH Londýn 2012 v spolupráci s Fun Rádiom prenášať na Slovensko pravú olympijskú atmosféru z oficiálnej SOFA zóny (Slovak Official Fan Zone) v Londýne. Jej návštevníci sa môžu tešiť na bohatý slovenský hudobný a filmový program a popritom si vychutnávať čapovaný Zlatý Bažant. Svetové slovenské pivo sa bude čapovať aj v centre Londýna, v Sport Cafe.

Zlatý Bažant v spolupráci s Fun Radiom prinesie na Slovensko čerstvé správy z LOH Londýn 2012 prostredníctvom živých vstupov z dvoch oficiálnych fanzón. Takmer každý deň počas trvania LOH Londýn 2012, čaká na návštevníkov SOFA zóny situovanej v centre Londýna, len pár krokov od prekrásneho Regents Parku, pestrá ukážka slovenskej hudby, filmov či gastronómie. Svoj koncert na jednom z dvoch pódií oficiálnej fanzóny odohrajú Jana Kirschner, Richard Müller, Majk Spirit, či obľúbené slovenské kapely Polemic, Horkýže Slíže, Vidiek, Uniques a mnohí ďalší. Slovenskú kinematografiu budú v SOFA zóne reprezentovať filmy Slepé Lásky, Osadné, Lóve, Slnko v sieti či Jánošík. Súčasťou programu budú aj vystúpenia slovenských dj-ov a karaoke show. Atmosféru SOFA zóny dotvoria typické slovenské jedlá, trh so suvenírmi a samozrejme svetové slovenské pivo Zlatý Bažant. Informácie o programe a adresy slovenských oficiálnych fanzón v Londýne budú uverejnené na stránke www.reprez entujemeslovensko.sk a www.sofa-zone.com.
Pivný pozdrav z Londýna Vďaka značke Zlatý Bažant, hlavnému partnerovi olympijského tímu v Londýne 2012, majú Slováci žijúci v Londýne možnosť podeliť sa o jedinečné zážitky so svojimi blízkymi. „Prostredníctvom Fun Radia môžu poslať pivný pozdrav svojim známym na Slovensko a zdieľať tak nezameniteľnú atmosféru spolu s nimi. Pozdravy budú odvysielané priamo v živých vstupoch z Londýna. Adresátov navyše potešíme doslova pivným pozdravom - plechovkami svetového slovenského piva Zlatý Bažant,“ hovorí Michal Sivko, Brand Manager značky Zlatý Bažant.

Zdroj:PR SERVIS SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona