Zlatú tretru ozdobia tento rok Bolt aj Fraserová-Pryceová

NETKY.SK • 14 Január 2014, 11:57 • 2 min
Zlatú tretru ozdobia tento rok Bolt aj Fraserová-Pryceová

PRAHA - Na 53. ročníku atletického mítingu Zlatá tretra, ktorý sa 17. júna 2014 uskutoční tradične na mestskom štadióne v Ostrave-Vítkoviciach, sa predstavia obaja najrýchlejší šprintéri sveta.

slovakia

left justify in out

Ako informuje server iDnes.cz, do Česka zamieria aj Jamajčania Usain Bolt a Shelly-Ann Fraserová-Pryceová. Bolt vlani prisľúbil účasť, ale nakoniec neprišiel, pripravoval sa doma na majstrovstvá sveta v Moskve. Tento rok čaká atlétov sezóna bez veľkej svetovej akcie.

"Som rád, že sa môžem vrátiť do Ostravy. Vždy som si vychutnával míting a energiu, ktorú rozdávajú skvelí diváci. Dráha v Ostrave je rýchla a verím, že bude dobré počasie, ktoré mi umožní zabehnúť kvalitný čas," odkázal Bolt. V hre je jeho štart na stovke aj dvojstovke. "Požiadal nás, aby sme počkali. Po tréningu sa s koučom rozhodne koncom marca," uviedol manažér podujatia Alfons Juck. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies