Zlatomoravčan Mészáros skončil po zápase na srdcovo-cievnom

NETKY.SK • 29 Apríl 2013, 09:48 • 2 min
Zlatomoravčan Mészáros skončil po zápase na srdcovo-cievnom

KOŠICE - Futbalista FC ViOn Zlaté Moravce Karol Mészáros skončil po sobotnom víťaznom corgoňligovom zápase s MFK Košice (2:0) v rukách lekárov.

slovakia

left justify in out

Rýchla zdravotnícka pomoc ho odviezla do Východoslovenského ústavu srdcových chorôb (VÚSCH) v Košiciach na komplexné vyšetrenie a monitoring jeho aktuálneho zdravotného stavu. Informuje o tom pondelkové vydanie denníka Šport.

"Už deň pred zápasom som sa cítil trochu malátnejší, krútila sa mi hlava. Po zápase som cítil tlaky v hrudníku, bolo mi zle, no našťastie teraz je už všetko v poriadku," cituje 19-ročného ofenzívneho stredopoliara spomenuté periodikum. 

Problémy mal údajne už po stredajšom medzištátnom stretnutí reprezentácií do 21 rokov v Kroměříži, kde slovenskí mládežníci podľahli českým rovesníkom 0:1. V tomto dueli odohral rodák z Galanty prvý polčas. V Košiciach nastúpil až na záverečnú polhodinu. Po zápase mu v šatni opäť bolo zle. "Zavolali mi sanitku a priamo v nej mi urobili EKG vyšetrenie, ktoré však nedopadlo najlepšie, preto lekár odporučil môj prevoz do nemocnice. V ústave mi urobili rôzne vyšetrenia a všetky boli v poriadku. Našťastie sa nič nepotvrdilo, vylúčili poruchy - mám stopercentne zdravé srdce. Chceli si ma síce ponechať na pozorovanie, či sa niektoré hodnoty nezhoršia, no podpísal som reverz a domov som cestoval s výpravou, ktorá na mňa čakala," opísal celú situáciu talentovaný futbalista. 

Počas tohto týždňa absolvuje ďalšie kontrolné vyšetrenia u profesora Viliama Fischera v Bratislave. Ak nenastanú komplikácie, mal by sa vrátiť do tréningového procesu. "Som rád, že to nakoniec takto dopadlo a nebolo to nič vážne. Dúfam, že aj ďalšia kontrola dopadne dobre," uzavrel v denníku Šport Karol Mészáros.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona