Zlaté piesky Open Air 2011

NETKY.SK • 12 Júl 2011, 13:28 • 2 min
Zlaté piesky Open Air 2011

Zlaté piesky Open Air 2011 - Kultúra Leto od nepamäti patrí k obľúbeným ročným obdobiam takmer každého z nás a to nielen vďaka príjemným slnečným dňom, školáckej slobody a dovoleniek, ale aj vďaka neodolateľnému čaru osláv tanca pod holým nebom. V letných

slovakia

left justify in out

img

Leto od nepamäti patrí k obľúbeným ročným obdobiam takmer každého z nás a to nielen vďaka príjemným slnečným dňom, školáckej slobody a dovoleniek, ale aj vďaka neodolateľnému čaru osláv tanca pod holým nebom. V letných mesiacoch organizátori ponúkajú široké spektrum open air festivalov rôzneho zamerania. Výnimkou nie je ani Charlie & Clubbers Community, ktorí sa na poli organizácie eventov pohybujú už šiesty rok a majú za sebou bohatú škálu podujatí domácich aj zahraničných značiek. Svojimi aktivitami sa preslávili na celom Slovensku a každou akciou si získavajú ďalšie srdcia milovníkov kvalitnej elektronickej hudby. Aj vďaka tomu vám už v poradí tretí rok prináša Open Air festival typický svojou polohou a obsahom, ktorý sa bude aj tentoraz niesť v duchu elektronickej hudby.
      Počas desať hodín nepretržitej hudby budú môcť návštevníci zažiť živé vystúpenia slovenských uznávaných DJov a nie menej známych umelcov a tanečníkov. Sprievodné atrakcie, svetelné vizualizácie a najmodernejšia technológia zábavnej pyrotechniky prináša ľuďom vždy iný, avšak dozaista nezabudnuteľný zážitok. Obľúbeným miestom pre podujatia pod holým nebom v Bratislave je areál na Zlatých pieskoch.  Športovo-rekreačný areál s prírodným kúpaliskom, krásnou veľkou vodnou plochou a plážou s mnohými službami, ktoré patria k letnej rekreácii.
      Na Zlatých pieskoch sa 15.júla za mixážnym pultom stretne spolu 11 DJov zo Slovenska, ktorí sa pokúsia spojiť publikum v jedno. Od 19.00 h sa postupne za sebou po hodinových vstupoch predstavia: Michal Vee, Huevos, Yoshi, Corty & Macc, Fresh Clubber, Charlie Clubber, Laddy M, Kitty a Paul Boski. Program spestria artisti Duo Araton Aspis, známa dvojka z televíznej šou „Slovensko má Talent“, ktorá si na tento večer pripravila viacero zaujímavých čísel. Oko potešia aj exotické tanečnice z Grupo Caliente a ich špeciálne vystúpenia.
      Okrem kvalitnej hudby si návštevníci budú môcť vychutnať letnú pohodu na priestrannej trávnatej ploche s neobmedzeným pohybom a širokým výberom v stánkoch s občerstvením.
      Vstupné je pre všetkých zadarmo, bez vekového obmedzenia.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona