Zlaté Moravce oznámili príchod navrátilca Obročníka

NETKY.SK • 3 August 2016, 12:43 • 2 min
Zlaté Moravce oznámili príchod navrátilca Obročníka

ZLATÉ MORAVCE - Fortunaligový futbalový klub FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble v utorok večer potvrdil prostredníctvom svojho oficiálneho webu angažovanie navrátilca Michala Obročníka.

slovakia

left justify in out

Prvé správy o príchode 25-ročného stredopoliara do ViOnu sa objavili už v polovici júla, polročné hosťovanie z FC Slovan Liberec sa však stalo realitou až teraz. "Sme veľmi radi, že Michal sa na čas vracia domov a veríme, že to pomôže mužstvu a taktiež i jemu," skonštatoval ekonomický riaditeľ FC ViOn Martin Ondrejka.

Obročník si zlatomoravský dres obliekal do roku 2013. Rimavskosobotský rodák následne zamieril na svoj prvý zahraničný angažmán do Liberca, kde vývoj jeho kariéry pribrzdilo zranenie. "Michal prejavil záujem rozohrať sa na hosťovaní. Myslím si, že je to rozumný krok. Je to hráč, s ktorým počítame, pustili sme ho na hosťovanie do konca kalendárneho roka," povedal tréner Slovana Liberec Jindřich Trpišovský, citoval ho web idnes.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies