Zlaté medaily v plážovom volejbale vybojovali Brazílčanky a Nóri

NETKY.SK • 20 Jún 2022, 08:07 • 2 min
Zlaté medaily v plážovom volejbale vybojovali Brazílčanky a Nóri

RÍM – Brazílske reprezentantky Eduarda Santos Lisboaová, Ana Patricia Ramosová triumfovali na MS v plážovom volejbale. Vo finálovom zápase MS v Ríme si poradili s kanadským párom Sophie Bukovecová, Brandie Wilkersonová 2:0 na sety. V súťaži mužov triumfovali Nóri Anders Berntsen Mol a Christian Sandlie Sorum, ktorí vo finále zdolali americkú dvojicu Chaim Schalk, Theodore Brunner.

slovakia

left justify in out

Brazílčanky vrátili ženský titul do svojej krajiny po siedmich rokoch!

 

Pre Lisboaovú s Ramosovou ide o najväčší úspech kariéry, v roku 2014 triumfovali na Letných olympijských hrách mládeže v čínskom Nankingu. Bronz získali Švajčiarky Joana Heidrichová a Anouk Verge-Depreová, ktorých nemecké súperky Svenja Müllerová a Cinja Tillmannová skrečovali.

 

 

Nóri Berntsen Mol a Sandlie Sorum patrili k najväčším favoritom a nadviazali na tituly z ME a OH. „Chceme vyhrať čo najviac titulov. Náš sen je vyhrávať a priviesť viac ľudí k tomuto nádhernému športu. Milujeme plážový volejbal a ja len dúfam, že každý vidí, akú zábavu máme na ihrisku," povedal Mol.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies